Etiket Sonuçları: SANAT ETKİNLİĞİ

Fikirlerimiz,fikirlerinle

Kalbimiz seninle yaşıyor …

Atamızı saygı ,sevgi ve Özlem’le anıyoruz

Kas

BENİM FİKİRLERİMİ, BENİM DUYGULARIMI ANLIYORSANIZ VE HİSSEDİYORSANIZ BU KAFİDİR. BÜYÜK ÖLÜLERE MATEM GEREKMEZ, FİKİRLERİNE BAĞLILIK GEREKİR. Anasınıfı B şubesi Atatürkü anma haftası kapsamında Atatürk ve Çocuk sevgisi adlı kitabı okuyarak etkinliklerine başladı. Sanat etkinlikleri ile Atatürk'ü ve ailesini daha yakından tanıdı. Son olarak Avcılar Atatürk evine ziyarete gidildi.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ü saygı ve sevgiyle anıyoruz. Sonsuza dek kalbimizdesin Atam.

Kas

Okul öncesi dönemde çocuklar bir üst eğitim kurumu olan ilkokula çeşitli açılardan hazırlanırlar. Bunlardan bir tanesi de okuma yazmaya hazırlıktır. B şubesi öğrencileri, öğretmenleri Merve İnanç'ın hazırladığı oyun ile ilk önce adlarının yazılı olduğu çubuklara bakarak harflerle adlarlarını oluşturdu. Daha sonra sanat etkinliği ile harflerini hissettiler ve farkıdalıkları arttı. Kelime koleksiyonu kitabı ile de etkinliklerini tamamladılar.

ANASINIFI C ŞUBESİNDEN;

BİZLERE BU TOPRAKLARI, BU HAKLARI HEDİYE EDEN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE TÜM GÜZEL KALPLERE SEVGİ, MİNNET VE SAYGILARIMIZLA

Ekm

CUMHURİYETİN 100. YAŞI ANASINIFI A ŞUBESİNDE YAPILAN ETKİNLİKLERLE COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

Okul öncesi dönem bir çok kavramın ilk kez öğrenildiği yerdir. Bu kavramlardan VATAN, MİLLET, BAYRAK ve CUMHURİYET: öğrencilerimize özel etkinlikler, okunan özenle seçilmiş kitaplar ve şarkılar ile verilmiştir.