OKULUMUZUN ŞUBAT AYI GAZETESİ YAYINLANDI

PROF. DR. ÖMER DİNÇER ANAOKULU - ŞUBAT SAYISI İLE HABERDAR OLUN!

Saygıdeğer Veliler, Sevgili Minikler,

Prof. Dr. Ömer Dinçer Anaokulu olarak gururla sunarız: İlk Şubat sayımızla okul gazetemiz yayında! Bu eşsiz yayın, çocuklarımızın gelişimini, öğrenmelerini ve yaratıcılıklarını desteklemek adına renkli bir dünya sunuyor.

Gazetemizde Neler Bulacaksınız?

Sanat Atölyesi: Minik sanatçılarımızın yaratıcılıklarını konuşturan resim ve el işi çalışmalarıyla dolu bir sayfa!

Öğreniyorum ve Eğleniyorum: Sınıflarımızda gerçekleşen eğlenceli ve öğretici etkinliklerin yanı sıra, eğitici oyunlarla dolu bir bölüm!

Müzik-Ritim Dünyası: Minik müzisyenlerimizin melodik dünyasını keşfedeceğiniz, ritimle dolu özel bir başlık!

Gezegenlere Yolculuk: Uzayın sınırlarını zorlayacağınız, gezegenlerin gizemli dünyasına dair ilginç bilgilerle donatılmış bir başlık!

‍ Meslekler Dünyası: Miniklerimizin geleceğe dair hayallerini destekleyen ve farklı meslekleri keşfetmelerine olanak tanıyan özel bir köşe!

Bu zengin içerikli gazetemizi okuyarak çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamak ve okulumuzun renkli dünyasına bir adım daha yaklaşmak için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Sizlerle birlikte büyüyen, öğrenen ve paylaşan bir topluluk olmanın mutluluğunu yaşıyoruz!

Teşekkür eder, sevgi ve öğrenme dolu günler dileriz!

Prof. Dr. Ömer Dinçer Anaokulu Ailesi

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 15:38 - Görüntülenme: 29