OKULUNA HOŞGELDİN PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİ KARŞILADIK.

Öğrencilerimizin okul ortamına olan olumlu tutumlarını daha çok desteklemek adına ''Okuluna Hoşgeldin'' projesi kapsamında okul öncesi öğretmenlerimiz, öğrencilerimize karşılama gerçekleştirdi. Öğrencilerimize kolonya ve şeker ikramında bulundular.

Mrt

Mübarek ramazan ayını manilerle ve ikramlarla karşıladık. Öğretmenlerimiz, Öğrencilerimizin hazırladığı çalışmalarla Ramazan geleneklerimize uygun panolar hazırladılar.Okulumuz öğrencileri geleneksel kıyafetlerle sınıflarımızı dolaşarak ramazan heyecanını paylaştılar. Okul Müdürümüz Tüm öğretmen, öğrenci ve personelimize  Hurma ikam etti.

Anasınıfı D şubesi Ramazan ayına hoş geldin dedi.

Mrt

Anasınıfı  A şubesi minikleri Çanakkale şehitlerimizi saygı ile andıktan sonra 18 Mart  Çanakkale Zaferimizi kutladılar.

Mrt

ON BİR AYIN SULTANI RAMAZAN AYINA HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLAYARAK KAVUŞTUK.

ANAOKULUMUZDA RAMAZAN AYININ GELİŞİNİ ÇOCUKLARIMIZA BİLDİRMEK, DİKKATLERİNİ ÇEKMEK AMACIYLA OKUL MÜDÜRÜMÜZ ALPER TUNCAY, DİNKÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ İSA  AYGÜN VE İLKOKUL KISMINDAN İKİ ÖĞRENCİMİZLE SINIFLARIMIZI ZİYARET ETTİK. MANİLER EŞLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE HURMALAR DAĞITTIK..

RAMAZAN AYINI EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRME VE İSTİFADE EDEBİLME NİYAZIYLA...

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve saygı ile anıyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun.

Sevgili velilerimiz;

Kayıp ve yas durumlarında çocuklarınızı gözlemlemenize ve müdahale etmenize yardımcı olacak bilgileri aşağıdaki yazıdan edinebilirsiniz.

Mrt

İstiklal Marşı Kabulü Etkinliği (F Şubesi)

Mrt

İstiklal Marşı Kabulü Etkinliği (D Şubesi)

Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ ETKİNLİĞİ (ANASINIFI E ŞUBESİ)

Mrt

''Öğrencilerde Yas Süreci ve İletişimi'' konulu öğretmen seminerimiz okulumuz rehberlik servisinden Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmen Hasan HAZER tarafından gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okul öncesi dönemdeki çocuklara yönelik bakanlığımızca yürütülen ücretsiz yemek uygulaması 20 Şubat tarihinde başlamıştır. Bu kapsamda beslenme listelerimiz, öğrencilerimizin gelişim ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmaktadır ve her hafta yenilenmektedir.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulubü öncülüğünde deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Okulumuzda deprem tatbikatı yaptık. Öğrencilerimiz deprem siren sesi süresince bulundukları güvenli bir yerde çömelerek 'Çök,Kapan,Tutun' vaziyeti altılar. Akabinde de daha önceden belirlenen farklı çıkış yerlerinden okul binasını tahliye ettiler.

Şbt

Okul öncesi tüm çocuklara ücretsiz  yemek uygulaması 20 Şubatta başladı.

Okulumuzda öğrenim gören okul öncesi öğrencilerimize her gün düzenli olarak yemek veriyoruz. Öğrencilerimize bu imkanı sağlayan Milli Eğitim Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okul öncesi tüm çocuklara ücretsiz öğle yemeği uygulaması Şubat'ın 6'sında başlıyor. İlk etapta 1 milyon 450 bin öğrencinin yararlanacağı hizmet için hedef 5 milyon öğrenci.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı "Normal eğitim yapan okullarımızda öğlen yemeği olarak, ikili eğitimde günün ortasında verilecek. Yemekhanesi olan okullar kendileri yapacak. Meslek liseleri de okullar için yemek yapacak" dedi.

Ock

Anasınıfı-D şubesi öğrencilerinin, Merve İNANÇ rehberliğinde yaptıkları Bir Yaş Daha Büyüdüm etkinliği.

Öğretmenleri Merve Hanımın hazırladığı partide çocuklar doyasıya eğlendi. Miniklerin bir yaş daha büyümelerinin mutluğunu yüzlerine yansıdı.

Doğum günü pastalarını hep beraber üfleyerek, hediyelerini açarak anın tadını çıkardılar.